Woonaccessoires nieuwe huis
Tips Woonkamer

De beste accessoires vinden voor in je nieuwe huis

Als je gaat verhuizen naar een nieuwe woning, dan heb je waarschijnlijk al een aantal meubels die je wilt meenemen vanuit je vorige woning. De bank, eetkamertafel of het bed zijn meubels de wat duurdere meubels die je niet zo snel vervangt maar die vaak jaren meegaan. Woonaccessoires daarentegen zijn meestal een stuk goedkoper. Als je gaat verhuizen dan is het leuk om een aantal nieuwe accessoires voor je huis te kopen zodat je huis daarna ook echt af is. Bovendien kun je met accessoires je geheel eigen sfeer aan het huis geven en kun je voor een klein budget toch weer een nieuwe draai aan je woninginrichting geven. Maar hoe vind je nu de beste accessoires voor in je huis?

Pinterest

Allereerst zijn woonaccessoires net zoals de rest van het interieur trendgevoelig. Je kunt er dus voor kiezen om met de trend mee te gaan of om juist bij je eigen smaak te blijven. Pinterest is een goed vertrekpunt om inspiratie op te doen. Welke trends kun je hier vinden? Wat spreekt je aan en vind je mooi en wat minder? Vaak kun je ook bij Pinterest zien waar de producten op de foto gekocht zijn. Als je wat leuks tegenkomt kun je dus meteen kijken of het product nog beschikbaar is. Niet meer beschikbaar of alleen in het buitenland? Sla de afbeelding dan toch op, het blijft inspiratie voor op een later moment!

Prijsvergelijkers

Ook prijsvergelijkers zijn een goede bron om inspiratie op te doen. Waar je normaal bij het bezoeken aan een webshop alle producten ziet van slechts die ene webshop, zie je bij een prijsvergelijker heel veel producten van heel veel verschillende webshops. Lekker makkelijk. Bovendien kun je ook meteen de prijsvergelijken zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Ook maken prijsvergelijkers gebruik van faceted search voor webshops. Op die manier wordt het ook veel makkelijker om door het productaanbod te zoeken.

Kies voor accessoires uit dezelfde serie

Heb je eenmaal een leuke accessoire gevonden? Kijk dan of er nog meer soortgelijke accessoires aangeboden worden. Merken werken vaak met series. Dus ze maken een bepaalde stijl kussen die in meerdere formaten verkrijgbaar is, maar bijvoorbeeld ook een plaid van hetzelfde materiaal en in dezelfde stijl. Op deze manier kun je verschillende accessoires gebruiken en toch uniformiteit binnen je huis creëren.  Kun je geen series vinden? Probeer dan accessoires van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur met elkaar te matchen!

Dit vind je misschien ook leuk...