Scheren of trimmen
Tips

Hoe kom je als man goed voor de dag?

Als je als man goed voor de dag wilt komen, heb je meer nodig dan enkel een goede outfit. Je moet namelijk ook bepalen wat je wilt doen met je gezichtsbeharing. Je kunt er voor kiezen om een mooie baard te laten staan, maar je kunt ook voor een drie-dagen-baardje gaan. Wat je ook kiest, je hebt de juiste apparatuur nodig om je baard in goede conditie te houden. In dit artikel leggen wij je uit wat je kunt kopen om te zorgen dat je baard in optimale vorm kunt krijgen en houden. Sterker nog, als je slim kiest kun je een apparaat kiezen waarmee je niet alleen je gezicht en flique kunt krijgen, maar ook de rest van je lichaam.

Scheren of trimmen?

Een baard goed onderhouden is een kwestie van het juiste apparaat kiezen. Er zijn vele apparaten om te scheren en trimmen verkrijgbaar en dat maakt het soms lastig om de juiste te vinden. Je moet daarom voor jezelf bepalen of je gladgeschoren wilt zijn, of dat je een licht baardje wilt hebben. Wil je niet kiezen, maar juist variëren? Dan is de Micro Touch Titanium Solo een interessante keus. Met dit apparaat kun je je baard in iedere vorm krijgen die je wilt, of je kunt hem juist nauwkeurig verwijderen. Dit apparaat is voorzien van Dual Slide mesjes van edelstaal met titaniumcoating waardoor je met vlijmscherpe mesjes kunt scheren. Je kunt met dit apparaat ook heel goed je bakkebaarden bijwerken. Zelfs de finishing touch kan verzorgd worden door dit apparaatje omdat je er zelfs mee kunt stylen.

Wil je de rest van je lichaam ook meepakken?

Als je goed verzorgd wilt zijn, is er meer werk aan de winkel dan enkel het bijhouden van je baard. Ook de rest van je lichaam vergt het nodige werk. Wil je het jezelf gemakkelijk maken, dan is de Micro Touch Titanium Solo ook je vriend. Dit apparaat gaat de rest van je lichaam net zo goed te lijf als je baard. Jouw wil is wet, dus je hoeft enkel te bepalen welke stand je gebruikt om ook te zorgen dat de rest van jouw lichaam keurig getrimmed, gestyled of geschoren wordt. Dit alles zonder dat er een snoer aan te pas hoeft te komen want de Micro Touch Titanium Solo is eenvoudig op te laden.

Waar kun je je bestelling plaatsen?

Mocht je graag een goed scheerapparaat willen bestellen, kijk dan eens online. Er zijn altijd sites te vinden die goede scheerapparaten voor nog betere prijzen verkopen. Op die manier kun je profiteren van mooie aanbiedingen en hoef je ook niet de deur uit om te zorgen dat je een goed scheerapparaat in huis haalt. Bij de meeste sites is het gebruikelijk dat je bestelling gelijk op de post gaat.

Dit vind je misschien ook leuk...