Standaard Hotelkamer
Uitrusten tijdens uw verblijf bij Tante Sien

Boek direct een overnachting.

KAMERINFORMATIE

Ons hotel beschikt over 14 standaardkamers, waarvan één éénpersoonskamer.

Twee economy kamers.

FACILITEITEN

De kamer is o.a. voorzien van de volgende faciliteiten:

  • Wifi
  • Digitale televisie
  • Kluisje

AANVULLENDE INFORMATIE

De Twentse omgeving leent zich perfect om met de fiets of te voet te verkennen.

Stap bijvoorbeeld eens op de fiets richting buurtschap Nutter. Hier vindt u midden in de natuur Boerderij Spa Nutter. In deze eeuwenoude Twentse boerderij met een luxe spa kunt u zich heerlijk laten verwennen met een wellness-behandeling.
In het nabijgelegen Agelo kunt u bij de traditionele Twentse boerderij Erve Broam terecht voor boerderijeducatie op een modern melkveebedrijf. Volg hier een 1,5 uur durende rondleiding van de boer of boerin, of een workshop koeien melken, om vervolgens met een melkdiploma naar huis te gaan.
Net over de Duitse grens ligt de stad Nordhorn; een echt paradijs voor winkelend publiek. Het grote overdekte winkelcentrum Nordhorn nodigt uit om bij ieder weertype lekker een dagje te shoppen. De rivier de Vecht slingert rond en door de binnenstad. Het is dan ook een echte aanrader om aan boord te stappen van een Vechteboot en zo de stad van een andere kant te bewonderen.

Testimonials

  • Een geweldige nachtrust gehad bij Tante Sien. De volgende ochtend een stevig ontbijt om mijn reis te vervolgen naar het zuiden van Nederland.

    Loek de Graaf

0541 – 680208

INFO@TANTESIEN.NL 
 DENEKAMPERWEG 210 7661 RM, VASSE

Stel een vraag

Neem contact op

Laat hier uw bericht achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search