Verwen momentjes voor mama
Tips

Verwen momentjes voor mama

Hoewel sommige mensen er totaal geen moeite mee hebben, kan het soms lastig zijn om een mooi cadeau voor iemand uit te kiezen, laat staan voor moeders. Mama’s zijn net superhelden en verdienen het om eens in de zoveel tijd verwend te worden, met of zonder reden. Is het tijd om mama weer een verwen momentje te geven? Wij hebben hier een aantal tips voor je!

Een bosje bloemen

Een bosje bloemen laten bezorgen zal mama ongetwijfeld een glimlach op haar gezicht doen verschijnen. Je kunt ervoor kiezen om een boeket te nemen die al is samengesteld, vaak maken ze prachtige boeketten met de meest kleurrijke bloemen. Je kan het ook extra speciaal maken door een eigen boeket samen te stellen. Je kan hieraan de lievelingsbloemen van mama toevoegen om het extra persoonlijk te maken. Schrijf er een lief kaartje bij om mama’s dag heerlijk op te vrolijken!

Wellness dagje

Nu we weer langzamerhand richting de herfst gaan, is het lekker om de warmte dichtbij huis op te zoeken. Een wellness dagje samen met mama kan ongelofelijk veel gezelligheid brengen onder het genot van een heerlijke stoom sauna of rug massage. Je kan het je moeder cadeau geven, om haar een heerlijk verwen moment te bezorgen!

Culinair dinertje

We vinden het allemaal heerlijk om eens in de zoveel tijd lekker uit eten te gaan. Wij denken echter dat het een veel leuker gebaar is dat je zelf de keuken in duikt om een lekker dinertje voor mama te maken. Haal haar oude kookboek uit de kast en maak één van haar lievelingsrecepten zonder dat ze het doorheeft om haar te verrassen. Je zult zien dat je haar ontzettend blij zult maken!

Stedentripje

Even ertussen uit? Stel voor aan mama om met z’n tweetjes een weekendje ertussen uit te gaan. Tegenwoordig kun je heel goedkoop naar Londen of Parijs om heerlijk urenlang door de grote winkelstraten te verdwalen. Wie is een beter shop maatje dan je eigen moeder? Precies, niemand!

Matching tattoos

Heeft mama je wel eens verteld dat ze toen ze jong was altijd een kleine tattoo wilde laten zetten en zie jij dat ook wel zitten? Stel voor om samen iets kleins te laten tatoeëren wat een speciale betekenis heeft voor jullie beide! Het kan van alles zijn, denk aan iets wat mama vroeger altijd tegen je zei toen je klein was, jullie voorletters, of de zon en de maan. Er zijn zoveel leuke matching tattoos te bedenken!

Er zijn veel leuke dingen te bedenken waar je mama mee kan verrassen, de lijst is oneindig! Waar je ook voor kiest, waar het om gaat is het tijd doorbrengen met elkaar!

Dit vind je misschien ook leuk...